default-logo

Angela de Wolf

Angela de Wolf

Off

Angela de Wolf

Net als De Spin Sebastiaan (gedicht van Annie M.G. Schmidt), heb ook ik die onweerstaanbare drang om te maken en te creëren. In studio A van de Ambacht Ateliers, heb ik de rust en de ruimte gevonden om daar volop aan toe te geven.

Met de abstracte kunst als mijn voornaamste inspiratiebron, speel ik er naar hartenlust met allerlei materialen, technieken, ideeën, stijlen, formaten, vormen en kleuren. Het gaat mij daarbij vooral om het maakproces: het zoeken, ontdekken, experimenteren, twijfelen, mislukken, vernietigen en opnieuw beginnen. Soms brengt dat deze Wolf in een floW!

Wat mij drijft, is de drang mij te uiten: het tot uitdrukking brengen van die fascinerende binnenwereld vol ervaringen, indrukken, gevoeligheden en gemoedstoestanden, die elk mens bezit. Het is vrijwel altijd weer een verrassing via welk beeld deze binnenwereld zich naar buiten wurmt en haar zeggingskracht toont.

Omdat ik zoveel mogelijk prioriteit geef aan het maken, heb ik (nog steeds) geen website en ben ik ook niet actief op Facebook of Instagram. Geïnteresseerde kijkers zijn echter altijd welkom. Neem dan a.u.b. uw onbevangen open blik mee!

 

Indien gewenst en mogelijk (niet alles leent zich er voor), is mijn enigszins tegendraadse werk te koop voor liefhebbers.

Contact opnemen kan via emailadres: diewolf@ziggo.nl

Ambachtstraat 9 De Bilt. Studio A

About the Author